Why does Premiere Pro keep losing the connection to CA?

Engaged ,
Oct 10, 2017 Oct 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Every time I re-open my project, I have to re-connect all the scenes I dragged in from CA. Am I doing something wrong or is this a bug that's being worked out while it's in beta?Screen Shot 2017-10-10 at 2.05.01 PM.png

Views

441

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Oct 10, 2017 Oct 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

And now I can't drag in any more scenes?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 11, 2017 Oct 11, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 04, 2017 Dec 04, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Sugar Tallerino,

Did our expert's answer assist you? Let us know.

Thanks,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines