Highlighted

When outputting with Media Encoder, the quality of the enlarged clip is low.

Community Beginner ,
Nov 02, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I placed Character Animator Scene in Premiere using Dynamic Link. And I placed two kinds of simple clips. It is an image written as Hello World. The clip of 640 x 480 pixels has expanded to 200%.

The video output directly from Premiere looks like the following image.

1.png

However, the video output via Media Encoder looks like the following image.

Clip quality expanded to 200% is low.

2.png

Is there a way to solve this problem?

Views

226

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

When outputting with Media Encoder, the quality of the enlarged clip is low.

Community Beginner ,
Nov 02, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I placed Character Animator Scene in Premiere using Dynamic Link. And I placed two kinds of simple clips. It is an image written as Hello World. The clip of 640 x 480 pixels has expanded to 200%.

The video output directly from Premiere looks like the following image.

1.png

However, the video output via Media Encoder looks like the following image.

Clip quality expanded to 200% is low.

2.png

Is there a way to solve this problem?

Views

227

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
Nov 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Sounds like an AME setting. What are your output settings? But in general, anything above 100% risks being blurry/pixelated.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...