• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

pdf on production in developer mode

New Here ,
Nov 14, 2022 Nov 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

On our Coldfusion 2018 production server our generated pdf's have suddenly a watermark on them as if in developer mode "Coldfusion Developer/Trioal Edition Not for production Use". In the administrator it also says "developer". 

 

Does anyone have a solution?

 

Could this have any to do with de latest update 15?

Views

178

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 15, 2022 Nov 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi @ahmedm27608958 ,

 

Is the ColdFusion installed on a cloud-based environment?

 

Installing the update will not change the server edition to trial mode. You can re-apply the serial key and check if the issue persists on reboot. 

 

Thanks,

Vikram

 

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 05, 2022 Dec 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @ahmedm27608958,

Something might have changed your settings. Try the following procedure:

 

  1. Open \cfusion\lib\license.properties in a text editor.
  2. Enter your Enterprise serial number immediately after sn=
  3. Save the file and restart ColdFusion.

 

Did that help?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
Documentation