• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Site not in Web Server Config Tool when migrating from CF10 to CF12

Explorer ,
Sep 27, 2016 Sep 27, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I am trying to migrate a site from a ColdFusion10 server to a ColdFusion12 server.  I have copied over the files and setup the site in IIS but when I go to add the site connector on the new server the site I am migrating is not in the drop down to select.  I have done this with several other sites so I am not sure why this one is not working.

Views

275

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Sep 27, 2016 Sep 27, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Make sure you are launching connector tool as administrator. That might be the cause of your issue.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Sep 27, 2016 Sep 27, 2016

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I am launching as Administrator.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
Documentation