500 errors on all .cfm pages after Coldfusion 11 update 12

New Here ,
May 17, 2017 May 17, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Recently updated to Cf 11 update 12 to address the tomcat security bug. Previously ColdFusion had never been updated(wasn't around during this time). Now after update all I get are 500 errors when trying to load a cfm page.

I have removed and re-added the connectors, not sure what else to do beyond this point as I am new to coldfusion.

Sitting on Windows Server 2012 R2, with IIS as Web Server.

Views

529

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 17, 2017 May 17, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Consider this before anything else (and let us know what you find):

How to solve common problems with applying ColdFusion updates (in 10 and above)


/Charlie (server troubleshooter, carehart.org)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 10, 2017 Jul 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Marce, did you ever solve your problem? Did the blog post help, about common CF update errors and how to solve them?


/Charlie (server troubleshooter, carehart.org)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines