Highlighted

Cant respool old emails, but new ones send fine?

New Here ,
Jun 11, 2014

Copy link to clipboard

Copied

The server mail settings were wrong for a few hours, and some emails backed up. New emails are sending fine with the settings fixed, but I cannot get the old emails back out. I keep copying files from Mail/Undeliv to Mail/Spool and they just get put right back into Undeliv. I've compared the files that aren't going to files that are going, in the short time they're in spool, and they are exactly identical, to the byte. I can so absolutely no reason for the new ones to work and the old ones not too.

Any information would be helpful, thanks!

Views

170

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Cant respool old emails, but new ones send fine?

New Here ,
Jun 11, 2014

Copy link to clipboard

Copied

The server mail settings were wrong for a few hours, and some emails backed up. New emails are sending fine with the settings fixed, but I cannot get the old emails back out. I keep copying files from Mail/Undeliv to Mail/Spool and they just get put right back into Undeliv. I've compared the files that aren't going to files that are going, in the short time they're in spool, and they are exactly identical, to the byte. I can so absolutely no reason for the new ones to work and the old ones not too.

Any information would be helpful, thanks!

Views

171

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 11, 2014 0
Guide ,
Jun 11, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Hi

When you are in Server Settings > Mail > Undelivered Mail you select an email to respool,

does the email message have the new email server or old email server mentioned for "Server:" section?

HTH, Carl.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 11, 2014 0
New Here ,
Jun 11, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the reply! The server name is the same, the entire contents of the .cfmail file generated is the same as the ones that are going out correctly. The only settings change was TLS, which doesn't appear to be stored in the file. Does the server store any information about the files by ID somewhere?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 11, 2014 0
Guide ,
Jun 11, 2014

Copy link to clipboard

Copied

In Mail Logging Settings :
Tick Log all mail messages sent by ColdFusion

Respool an email

Does Debugging & Logging > Log Files > mail log provide any useful detail?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 11, 2014 0
kraetzja LATEST
New Here ,
Jun 11, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Nothing. Not 1 line even debugging.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 11, 2014 0