Highlighted

CF 11 with IIS getting "Unable to Connect" the second time I run a .cfm

New Here ,
Mar 04, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I created a subfolder named "extranet" and place cfm files in it. The first time I try "localhost/extranet/index.cfm" it runs with a CF error,. That's OK. I open the file in dreamweaver, correct the problem and retry. "Unable to Connect"

I've worked with the security properties of "extranet" making sure my username had all privileges, but no joy.

Can anyone help?

TOPICS
Getting started

Views

227

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

CF 11 with IIS getting "Unable to Connect" the second time I run a .cfm

New Here ,
Mar 04, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I created a subfolder named "extranet" and place cfm files in it. The first time I try "localhost/extranet/index.cfm" it runs with a CF error,. That's OK. I open the file in dreamweaver, correct the problem and retry. "Unable to Connect"

I've worked with the security properties of "extranet" making sure my username had all privileges, but no joy.

Can anyone help?

TOPICS
Getting started

Views

228

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 04, 2016 0

Have something to add?

Join the conversation