Highlighted

CF11 startup issue

New Here ,
Feb 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hey guys,

Recently, we updated to Java 8 and CF11 (with version 3). While testing out our new environment, we noticed that when we tried to add a Font manually (in CF Admin page), the request gets stuck and nothing happens.

I looked at the ColdFusion running processes, and there are 4 of them. 3 of them use the old JRE path (/opt/coldfusion11/jre) and the last one uses the new Java8 JRE (under /usr/.... ). Here is a link to the `ps -ef | grep cold` command: http://pastebin.com/VfrveijE

After noticing this, I killed the first three CF11 processes and I could then add the fonts. When I reboot the server, 4 CF11 processes start again.

Anyone run into this issue?

Please advise,

Views

107

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

CF11 startup issue

New Here ,
Feb 21, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Hey guys,

Recently, we updated to Java 8 and CF11 (with version 3). While testing out our new environment, we noticed that when we tried to add a Font manually (in CF Admin page), the request gets stuck and nothing happens.

I looked at the ColdFusion running processes, and there are 4 of them. 3 of them use the old JRE path (/opt/coldfusion11/jre) and the last one uses the new Java8 JRE (under /usr/.... ). Here is a link to the `ps -ef | grep cold` command: http://pastebin.com/VfrveijE

After noticing this, I killed the first three CF11 processes and I could then add the fonts. When I reboot the server, 4 CF11 processes start again.

Anyone run into this issue?

Please advise,

Views

108

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 21, 2015 0

Have something to add?

Join the conversation