CFB Setup Issues when using Virtual Hosts

Community Beginner ,
Sep 04, 2015 Sep 04, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I am new to CFB and am struggling to get it set up to work with virtual hosts on my local development server.

Here's the setup;

  • Windows XP
  • Apache 2.2 (using virtual hosts)
  • CF 11
  • RDS enabled
  • CF Builder 3

I can get CFB working with RDS, Debugging, etc when I disable virtual hosts. However, as soon as I try to use it with virtual hosts I cannot get RDS and debugging to work.

Below are screen captures of my CFB server setup.


server-setup-01.gif

server-setup-02.gif

server-setup-03.gif

server-setup-04.gif

TOPICS
Builder

Views

399

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Community Beginner ,
Sep 10, 2015 Sep 10, 2015

Copy link to clipboard

Copied

The response to this question has been decidedly underwhelming to say the least.

Perhaps someone could at least provide some insight into why there's been no response...

1) Badly worded question

2) Not enough info provided

3) Everybody else is stumped

4) Adobe can't be bothered to support their products

5) ??????????????????

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 10, 2015 Sep 10, 2015

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines