Highlighted

CFCHARTdrilldown limit in CF11

New Here ,
Jun 09, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I have created a chart in CF11 Enterprise, using CFCHART, with clickable drilldown areas by adding the url option with item=$ITEMLABEL$.

This works exactly as it should for the first 10 items on the x-axis, but if there are more items, the values passed to $ITEMLABEL$ beyond the 10th item (and the corresponding value in $VALUE$) do not correspond to the selected item - an earlier value is returned.

The chart axis and data labels are all rendered correctly on the page - its just the values passed by the URL are incorrect after 10 items.

I am pretty sure this is a bug in CF11 (although I can find nothing on this in forums and searches).

I have downloaded a developer edition of ColdFusion 2016 Enterprise, and ran the same code successfully on this server - the correct URL values are passed irrespective of the number of items on the x-axis (well, I tested up to 42).

Is there a bug fix for this?


       

Views

114

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

CFCHARTdrilldown limit in CF11

New Here ,
Jun 09, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I have created a chart in CF11 Enterprise, using CFCHART, with clickable drilldown areas by adding the url option with item=$ITEMLABEL$.

This works exactly as it should for the first 10 items on the x-axis, but if there are more items, the values passed to $ITEMLABEL$ beyond the 10th item (and the corresponding value in $VALUE$) do not correspond to the selected item - an earlier value is returned.

The chart axis and data labels are all rendered correctly on the page - its just the values passed by the URL are incorrect after 10 items.

I am pretty sure this is a bug in CF11 (although I can find nothing on this in forums and searches).

I have downloaded a developer edition of ColdFusion 2016 Enterprise, and ran the same code successfully on this server - the correct URL values are passed irrespective of the number of items on the x-axis (well, I tested up to 42).

Is there a bug fix for this?


       

Views

115

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 09, 2016 0

Have something to add?

Join the conversation