Cold Fusion Object Handlers in IIS

New Here ,
May 15, 2017 May 15, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have recently upgraded from ColdFusion 9 to ColdFusion 11. However in my websites in IIS the object handlers still point to ColdFusion 9. I during the installation of CF 11 used the wsconfig and there are no error messages in the log files. I can find no documentation on how to point the Object Handlers to Cold Fusion 11. Can anyone help?

Thank you in advance!

Views

529

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Employee , May 15, 2017 May 15, 2017
Can you please check the ColdFusion Handlers, if they are missing under IIS. Also, please send an email at cf.install@adobe.com Thanks,Priyank

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
May 15, 2017 May 15, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Could you please share browser error, so I can guide you.

Also, check this blog post: Removing Corrupt Connector Dependencies from IIS » Adobe ColdFusion Blog

Thanks,

Priyank

Thanks,
Priyank Shrivastava

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 15, 2017 May 15, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Priyak,

I have no browser error. The connector shows ColdFusion 9

CF9 Issue.JPG

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 15, 2017 May 15, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

There are left over handler still exist on your website. You have to remove them manually.

First, run the ColdFusion 11 wsconfig and remove the connector(location: \ColdFusion11\cfusion\runtime\bin).

Second, run the ColdFusion 9 wsconfig tool and remove the connector(\ColdFusion9\runtime\bin or C:\JRun4\bin). After you remove the connector, you have to check the handler mapping and verify that there are no ColdFusion 9 handler exist.

Then only run the ColdFusion 11 connector. Please check the blog which I mentioned, it as covered most of the places where you can see the connector left over entries.

Thanks,

Priyank

Thanks,
Priyank Shrivastava

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 15, 2017 May 15, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I did as you advised and now on the CFAdmin site I am getting the following:

CFAdministrator.JPG

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 15, 2017 May 15, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Can you please check the ColdFusion Handlers, if they are missing under IIS.

Also, please send an email at cf.install@adobe.com

Thanks,

Priyank

Thanks,
Priyank Shrivastava

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 15, 2017 May 15, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

This issue is resolved. There were still CF9 handlers. When I deleted them the site works and the CFAdmin site it back to working. Much thanks to your help@

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines