Highlighted

ColdFusion 11 and CGI variables

Community Beginner ,
Nov 17, 2014

Copy link to clipboard

Copied

CF 11 gives me empty string value for #CGI.Path_Info# in all the subdirectories. It worked for CF9.

This is the code i use:

<cfparam name="documentsTemplate" default="#GetDirectoryFromPath(cgi.PATH_INFO)#" />

And the result of:

<cfdump var="#documentsTemplate#">


or


<cfdump var="#cgi.PATH_INFO#">

is:

[empty string]


I read it was the same issue for CF10.

Do you know the reason and the way to fix it?

Thanks a lot

Views

404

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

ColdFusion 11 and CGI variables

Community Beginner ,
Nov 17, 2014

Copy link to clipboard

Copied

CF 11 gives me empty string value for #CGI.Path_Info# in all the subdirectories. It worked for CF9.

This is the code i use:

<cfparam name="documentsTemplate" default="#GetDirectoryFromPath(cgi.PATH_INFO)#" />

And the result of:

<cfdump var="#documentsTemplate#">


or


<cfdump var="#cgi.PATH_INFO#">

is:

[empty string]


I read it was the same issue for CF10.

Do you know the reason and the way to fix it?

Thanks a lot

Views

405

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 17, 2014 0

Have something to add?

Join the conversation