Highlighted

New CF11 Install Win 2012

New Here ,
Feb 02, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Having an odd issue with where it will throw a 500 error instead of the standard CFError page.

This will typically happen for instance if there's a recordset issue (does not exist).

However, I can see errors relating to say a missing include.

Any ideas would be greatly appreciated.

I'm also having a weird issue with Report Builder losing connection .. but only when it's run on the server itself (references 127.0.0.1 for the server host)

Closing the app and re-opening will allow you to work for a while, but you'll get kicked after a minute or two.

For testing there is no AV installed, and also the internal firewall has been disabled.

Thoughts? Ideas?

Views

110

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

New CF11 Install Win 2012

New Here ,
Feb 02, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Having an odd issue with where it will throw a 500 error instead of the standard CFError page.

This will typically happen for instance if there's a recordset issue (does not exist).

However, I can see errors relating to say a missing include.

Any ideas would be greatly appreciated.

I'm also having a weird issue with Report Builder losing connection .. but only when it's run on the server itself (references 127.0.0.1 for the server host)

Closing the app and re-opening will allow you to work for a while, but you'll get kicked after a minute or two.

For testing there is no AV installed, and also the internal firewall has been disabled.

Thoughts? Ideas?

Views

111

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 02, 2015 0

Have something to add?

Join the conversation