Highlighted

The Apache Tomcat Connectors for CF 2016

New Here ,
Mar 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Installed CF 2016  on Unbuntu running Apache and I cannot get CF and Apache to see one another. I've searched everywhere to find how to install these "Tomcat Connectors" but all the locations the "config files are supposed to "exist" there not in my files.

I found this at apache.org

You should first have mod_jk.so (unix) or mod_jk.dll (Windows) installed in your Apache module directory (see your Apache documentation to locate it).

Usual locations for modules directory on Unix:

  • /usr/lib/apache/
  • /usr/lib/apache2/
  • /usr/local/apache/libexec/
  • /usr/local/apache/modules/

but nothing ...
All the documentation doesnt seem to speak to CF 2016. I found where my connectors are I just dont know the correct location is to install them...

If anyone else has had this issue with this your advice and guidance would be much appreciated ...

In addition.... where is my httpd file? Do I still need one ? I cant find it anywhere...

Views

211

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

The Apache Tomcat Connectors for CF 2016

New Here ,
Mar 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Installed CF 2016  on Unbuntu running Apache and I cannot get CF and Apache to see one another. I've searched everywhere to find how to install these "Tomcat Connectors" but all the locations the "config files are supposed to "exist" there not in my files.

I found this at apache.org

You should first have mod_jk.so (unix) or mod_jk.dll (Windows) installed in your Apache module directory (see your Apache documentation to locate it).

Usual locations for modules directory on Unix:

  • /usr/lib/apache/
  • /usr/lib/apache2/
  • /usr/local/apache/libexec/
  • /usr/local/apache/modules/

but nothing ...
All the documentation doesnt seem to speak to CF 2016. I found where my connectors are I just dont know the correct location is to install them...

If anyone else has had this issue with this your advice and guidance would be much appreciated ...

In addition.... where is my httpd file? Do I still need one ? I cant find it anywhere...

Views

212

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 02, 2018 0
Adobe Employee ,
Mar 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Can you please share the command that you are using to create the connector?

Thanks,

Priyank Shrivastava

Thanks,
Priyank Shrivastava

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 05, 2018 0