• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Adobe Acrobat Connect Add-in 9.0 r199 crashes

New Here ,
Apr 28, 2008 Apr 28, 2008

Copy link to clipboard

Copied

I'm using a fully patched Win XP w/ IE7.

Error signature

AppName: connectaddin6x5.exe
AppVer: 9.0.177.0
ModName: shw95dll.dll
ModVer: 0.0.0.0
Offset: 00002ed8

Anyone else seeing this?
Any ideas on how to deal with the problem?

First saw the problem a couple of months ago. Then it went away. It started happening a couple of weeks ago again. Not consistently but about 90% of the time.

Views

773

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 28, 2008 Apr 28, 2008

Copy link to clipboard

Copied

have you tried removing the add-in? might be worth a try, uninstall it, upgrade the flash player to the latest version (9.0.124) and reinstall the connect add-in.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 01, 2008 May 01, 2008

Copy link to clipboard

Copied

Tried this. Got it to work the first time after restart. Then continuous crashing. Now it also crashes upon logging into the room. Does the same from FireFox. Uninstalled the add-in again. Tried to re-install. Crashed during the installation of the add-in.

Anyone else seeing something like this?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 05, 2008 May 05, 2008

Copy link to clipboard

Copied

I am also seeing the same error on Win_XP_SP2 with IE 7, IE6 or Firefox. I have tried uninstalling/reinstalling the browsers, flash ,and connect plug-ins and I still get the error.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 08, 2008 May 08, 2008

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
I guess this is the part where someone from support comes up with a good suggestion... I hope.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines