• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Basic PPT animation won't run after publishing

New Here ,
Oct 17, 2006 Oct 17, 2006

Copy link to clipboard

Copied

The first slide of my PPT has some basic animation (no audio). It works fine in PPT, but after I publish to my local server, the animation isn't there. The rest of the presentation works as it is supposed to.

Is there a certain way I have to save or publish the file to get a basic animation to run?

Thanks.
Kristi

Views

505

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 17, 2006 Oct 17, 2006

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Below are TechNotes that might help you address the issue you are having with animations:

Animations cannot be set to OnClick on Slide Master

Breeze does not support PowerPoint animation triggers

Hope this helps.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 18, 2006 Oct 18, 2006

Copy link to clipboard

Copied

I changed the "Start" field for the animations to "On Click," but this doesn't seem to help.

I'm trying to animate rectangles using the "Basic: Split" animation, and I'd like for them to start without a click.

Also, I am using Presenter version 5.1.269.

Any tips are appreciated!

Kristi

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 18, 2006 Oct 18, 2006

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Hi Kristi,

I created a sample split animation and works fine in Breeze. Please take a look at the sample presentation using the link below:

Split Animation Sample

By the way, what version of Flash Player are you using? If you are using Flash Player 9, try reverting back to Flash Player 8 and see if it works. Below is the link where you can download Flash Player 8:

Archived Macromedia Flash Players

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines