• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Captivate4 Question Text in Quizzes Not Visible in Learner Reports

New Here ,
Feb 15, 2010 Feb 15, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I have published a quiz created in Captivate 4. In the learner and manager reports, I am able to see individual score for each question but the question text itself is not visible in reports. This is not the case when I create and publish quiz using Presenter. Since Captivate 4 allows publishing output directly to ConnectPro, logically question text should also appear in reports. Is this not so? Are there any special settings for doing this? My current settings are:

Quiz >Reporting >

1. Enable Reporting For This project

2. LMS = Adobe Connect Pro

3. Report to LMS as = Score

4. Choose Report Data = Adobe Acrobat Connect Pro

5. Reporting Level = Interactions and Score

Please help!

Thanks,

Mikee

Views

702

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 13, 2010 Apr 13, 2010

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Check when you publish any project from Captivate what it  shows in Adobe Connect? HTML Content or Adobe Captivate as shown  below

captivate.jpg

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines