• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Connect 9 - Web Links pod auto amends url (%20)

Community Beginner ,
Feb 25, 2013 Feb 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Hello All,

I wanted to ask you all about the web links pod...I have never been able to get it to work right. Today I noticed an interesting thing:

When I added the url to the pod it when in as expected (here is an example):

https://xxxxxxxxxxxx.xxxxxxx.com/SE/?SID=SV_dd0KY467FPN1Dx3

- This is a link to a survey, that I activated and tested prior to adding it to the pod. It worked just fine and popped in the browser like it supposed to.

     (Note:I have altered the front half of the URL (x) to keep it my survey clear of extra hits)

Here is the strange part...when I put in the web link pod...select it by clicking the title, and then click browse to pop it for the participants...this happens:

https://xxxxxxxxxxxx.xxxxxxx.com/SE/?SID=SV_dd0KY467FPN1Dx3%20

The %20 is auto added and that causes my URL to become invalid.

Thoughts on this??

(as a work around, I simply added the correct URL to a chat pod, then cut and pasted it into a note pod. That will activate the link and the users can access the link that way...but I would like to figure out what I am doing wrong.)

Thank you,

E_slinger

Views

907

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

LEGEND , Feb 25, 2013 Feb 25, 2013

The %20 represents a space. Make sure you don't have a space at the end of the URL you place in the Weblinks pod.

Votes

Translate

Translate
LEGEND ,
Feb 25, 2013 Feb 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

The %20 represents a space. Make sure you don't have a space at the end of the URL you place in the Weblinks pod.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 25, 2013 Feb 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

Ha! - That is what I thought...so I went to the pod, and deleted it. My mistake was that I did not delete the entire link entry...so my update to the URL did not stick.

Once I deleted the entire thing (title/URL) from the pod, and re-added it...it works like I expected.

Thank you!

While we are on the subject...do you have any idea why the pop works for some browsers but not all? - Ocassionally I have users tell me that they "don't get the pop up" - Thoughts?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Feb 25, 2013 Feb 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

That is solely based on the pop-up blocker that may be on the attendees' computers. There isn't much you can do to control the attendee's environment.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 25, 2013 Feb 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Ok.

Thank you for your time and assistance.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines