• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Meeting will not start in Add-In.

New Here ,
Feb 06, 2013 Feb 06, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I have recently got a new laptop and cannot get the Connect Add-in to work. When I connect to a meeting the Add-In starts and I see the Adobe Connect header and the blue progress bar which is almost complete. It stops at this point which is just before it would normally display ‘connecting…’. If I un-install the Add-In then I can open the meeting just fine.

The workstation is a brand new Toshiba laptop running Windows 7 PRO and IE9. The server is running Connect 9. I have tried the automatic download as well as manually downloading the Add-In and installing it ‘as administrator’. Either way I get the same result.

The workstation and server are on the same LAN so there is no routers between them. Other workstations on the LAN are working fine so it is not a server issue.

Anyone got any ideas I can try?

Thanks, Mark.

Views

858

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 12, 2013 Feb 12, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Noone else seen anything like this? Any ideas?

Thanks, Mark.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 13, 2013 Feb 13, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Marnicknz

I am a executive with adobe connect support , i have a suggestion which could really work as we do see this similar issue regular where a number of user with limited access or in a restricted space fae this issue . what i suggested is if you can ask or try installing add in after entering as a administrator and also please use this link to check out if your system has a up to date version of adobe connect add in and  flash player or not , the link is http://na1cps.adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm . If in case the issue persist please try uninstalling and installing the latest versions of add in and flash player , also please check as this issue is caused sometimes when we have more than one version of add in installed simutaneously .

Thank you

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 14, 2013 Feb 14, 2013

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Try to download the latest addin for connect 9. Also try to change the browser. check your wheather do you have any restriction on your network on firewall..

Thank You.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines