• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

New Audio Profile does not save

New Here ,
Sep 12, 2019 Sep 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I'm attempting to save a new audio profile in our adobe connect account. I've created the new audio provider (Skype), and have selected it while creating the profile, but clicking the Save button does not appear to save the new profile - the page appears to load for a moment but nothing happens. We were able to successfully create a new audio profile as recently as two months ago; however, can not do so now. I have attempted in both Chrome and IE in case this was a browser display issue. 

 

Any assistance would be greatly appreciated! 

Views

94

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Sep 25, 2019 Sep 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I believe this is a known issue that will be resolved in the next update. Until then here is an article showing the cause and the work around. 
https://blogs.adobe.com/connectsupport/creating-uv-audio-profiles-in-connect-10-5-not-working/

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines