• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Problem opening Presentations

New Here ,
Jul 16, 2006 Jul 16, 2006

Copy link to clipboard

Copied

I have uploaded my presentations to Breeze. The open fine the first time you try to access them but enteranly load any time after that. However this is only the case for Breeze presentations not Captivate swfs.

Any suggestions?

Views

395

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jul 17, 2006 Jul 17, 2006

Copy link to clipboard

Copied

Hi Ben:

Are they available via a publicly accessible URL? If so, can you post
the URL to one so I can attempt to reproduce? If not, can you please
open a support case so we can help you further?

Jeff Von Ward
Breeze Product Support Manager
Adobe Systems, Inc

On Mon, 17 Jul 2006 01:04:30 +0000 (UTC), "Ben_tgg"
<webforumsuser@macromedia.com> wrote:

>I have uploaded my presentations to Breeze. The open fine the first time you
>try to access them but enteranly load any time after that. However this is only
>the case for Breeze presentations not Captivate swfs.
>
> Any suggestions?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 18, 2006 Jul 18, 2006

Copy link to clipboard

Copied

As it turned out there was a problem with our Firewall which was causing havoc with Breeze.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jul 24, 2006 Jul 24, 2006

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Ben:

Glad to hear you were able to resolve it!

Jeff Von Ward
Breeze Product Support Manager
Adobe Systems, Inc.

On Wed, 19 Jul 2006 03:58:17 +0000 (UTC), "Ben_tgg"
<webforumsuser@macromedia.com> wrote:

>As it turned out there was a problem with out Firewall which was causing havoc with Breeze.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines