• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

The quizzes I've produced online don't work properly when in Adobe connect.

New Here ,
Apr 23, 2013 Apr 23, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Basically I have used Adobe Presenter to produce a presentation that periodically has quizzes inserted within. It works fine when I launch the presentation on my site and when I preview it on Presenter. But when it comes to trying it on the iPad, using the adobe app the quizzes stutter and generally dont work. fastforwarding to the end of the quiz and then not letting me continue past the quiz because I haven't answered all the questions. I've been testing it on a 3rd gen iPad but have also tried it on an iPad mini so it doesn't seem to be the iPad.

Was wondering if anyone had any similar issues? Or anyone had any bright ideas as to how I might fix this,

Thanks very much

Views

666

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Apr 23, 2013 Apr 23, 2013

Copy link to clipboard

Copied

The iOS app for Presenter supports the Multiple choice, True/false, and Matching questions, in my experience. Other question types will be non-functional and cause an "Incomplete" status, and stop you from continuing on. I believe support for the additional question types is slated for future updates/releases of the Presentermobile app.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 24, 2013 Apr 24, 2013

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have used multiple choice questions, which from what I have read people haven't had any problems with. It might be that I have inserted a slide inbetween each question that gives the answer to the question and explains why that is the answer. Do you think that could be the problem?

Thanks for your help btw

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines