• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
4

Adobe CC Libraries sync issue in Photoshop

New Here ,
Mar 26, 2024 Mar 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I'm experiencing an odd issue, where I'm missing over half of my assets shown in my Photoshop CC library. 

 

The assets are visible when logged into the web portal of my CC library, also available when viewed in AI or INDD

 

The screenshot shows (left to right) Illustrator CC Library, InDesign CC Library and my Photoshop window showing its Library panel open also. There you can see how many of my assets are missing

 

  • all my apps are up to date,
  • checked and cleaned my hosts file
  • reinstalled CC Libraries
  • CC desktop app, shows all elements (see screenshot)

 

Stuck for any other ideas on what to do

 

Cheers

 

Chris

TOPICS
Cloud storage web assets , File sync , Libraries

Views

81

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 26, 2024 Mar 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

make sure you have a local copy of any important files.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 28, 2024 Mar 28, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have the same problem, except that I can't see some files sometimes in Illustrator, sometimes in Photoshop. In the example folder in the Desktop CC library where I store logos, there is a "vectors" folder which I have never created. When I ungroup it, everything goes back to normal for a while, but after restarting the system the problem occurs again. I think this is a bug related to the fact that some new type of grouping has appeared in the libraries. I think that libraries didn't divide files into groups themselves before, but I could be wrong. I still don't know how to solve this problem.

This is link to my issue with my screenshots:

https://community.adobe.com/t5/creative-cloud-services-discussions/creative-cloud-library-problem/m-...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines