• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Adobe Portfolio: Anybody have any luck migrating to the new Google Analytics?

Community Beginner ,
Jun 13, 2023 Jun 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I've updated my Google Analytics Tracking Code in the analytics tab of my Adobe Portfolio settings but no data is being collected by GA4 analytics. I understand it takes a few days to propagate but it's been a week.

 

What am I missing? Is there a way to see my portfolio's raw HTML code to see if the code tag actually updated?

 

I'm way out of my depth here so hoping for some help.

 

Thanks!

 

TOPICS
Cloud storage web assets

Views

147

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 13, 2023 Jun 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 13, 2023 Jun 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Thanks - I've been through all the troubleshooting faqs etc with no luck, so I sent Adobe a help request. I appreciate the link!

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 13, 2023 Jun 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

keep us updated.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 13, 2023 Jun 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Must've been a glitch- I removed the new Google GA4 tag, navigated away, and then went back and pasted it back in and it seems to be feeding data now. Weird- it was definitely there in the HTML code (I checked) before I did that but I guess 'resetting' it did the trick. Thanks!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 13, 2023 Jun 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

good to hear.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines