• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Adobe Portfolio Issue - Link to an internal Portfolio Page does not work

Explorer ,
Jul 05, 2023 Jul 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I am building my first website using Pf. I created 3 pages. One page has 2 images each linked to one of the other 2 pages. If the links are to external pages, there are no issues but if the links are to other pages within Pf, previews work fine but after saving the site, on the live site, after navigating to the first page and click on either of the 2 mages, it takes me to the home page and URL field on my Edge browser says "https://xxxx.myportfolio.com/target="_blank". What am I doing wrong?

TOPICS
Cloud storage web assets

Views

124

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 05, 2023 Jul 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

are you using a relative path to your internal links?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jul 05, 2023 Jul 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Not sure what you mean by using a relative path. I just used the dropdown list that showed me the portfolio pages and I selected one. I did not enter any URLs.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 05, 2023 Jul 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

try a different browser.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jul 07, 2023 Jul 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Sorry. Didnt work. I ened up deleting and recreating the site and it is working fine now.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 07, 2023 Jul 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

sounds like an extreme solution, but glad to hear it's working now.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines