• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Issues linking an Easily domain to Adobe Portfolio?

Community Beginner ,
Jun 10, 2021 Jun 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Has anyone had any issues linking an Easily domain to Portfolio?

 

I've set up the DNS entries for both the domain and www subdomain, however the "add custom URL" page is still saying this - "Oops! Looks like your domain settings have not yet been configured correctly for the www subdomain. Instructions here. (Check your DNS status here)"

 

I've removed all the old hosting and A entries on Dreamhost and have it set to DNS hosting only, their nameservers are set up and the Adobe custom DNS entries are in there.

 

My URL is just redirecting to this page - https://portfolio.adobe.com/missing

 

Anyone able to help?

Views

4.8K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Jun 11, 2021 Jun 11, 2021

Try this (see screenshot.).

 

image.png

 

If you continue to have trouble, contact Portfolio Support.  I don't know if they respond on weekends.

 

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Jun 10, 2021 Jun 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi @Beeky123 

Portfolio does not use the www. subdomain in it's protocol.  It's just https : // your_domain .  com

 

I have no idea what an "Easily domain" means, sorry. 

 

Did you read the chapter about connecting your custom domain to your Portfolio IP address?

https://help.myportfolio.com/hc/en-us/articles/209448927-Using-a-custom-domain-with-Adobe-Portfolio

 

If you continue to have problems, you might wish to consider buying a new domain name from Namecheap.com and use that with your Portfolio site.   Or reach out to Portfolio Technical support for assistance.

https://help.myportfolio.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=177168

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 10, 2021 Jun 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

"Easily" are simply my current domin host providers.

Having spoken to them and showing them the Adobe instruction, they cant seem to work out why two IP addresses, createing four (4) A Records need to be applied. They tell me it should only be 2 records???

I'm really not a techy so I am struggling to understand this myself.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 10, 2021 Jun 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am not familiar with Easily's DNS panel.  I use Network Solutions to manage all my domains. And I only changed 2 A records, not 4.

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 11, 2021 Jun 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

hi Nancy,

 

see my attached instruction from adobe.

So which of the 4 do I add?

Screenshot 2021-06-10 at 21.16.17.png

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 11, 2021 Jun 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Try this (see screenshot.).

 

image.png

 

If you continue to have trouble, contact Portfolio Support.  I don't know if they respond on weekends.

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 11, 2021 Jun 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Nancy - I could kiss you

Thanks loads, it's working!

Why they didnt explain it like this in the first place, i've no idea!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 11, 2021 Jun 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I've no idea, either but I'm glad it's working now. 🙂

Have a great weekend!

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Jul 11, 2023 Jul 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi Nancy,
I have been following this thread as I am also experiencing a connection issue. I've purchased a domain from mydomain.com, have added the A records, both all 4 and just the @ per this thread, and I have also had their tech support add the A records just to confirm it was done correctly. Nothing has worked. The error message is attached as well as my DNS records. Any help is greatly appreciated...or please direct me to adobe tech support (if such a thing exists). Thank You!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 11, 2023 Jul 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Jul 11, 2023 Jul 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Thank you.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 11, 2023 Jul 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

@gregjb 

 

you're welcome.  (and if you have time, update this thread after your question is answered.)

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 30, 2021 Aug 30, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Did you have to delete all your other A records and only add the ones Adobe Portfolio asked you to? 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 20, 2022 Apr 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Just add "www" to the beginning of your domain on Adobe Portfolio. It worked for me. 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 30, 2022 Nov 30, 2022

Copy link to clipboard

Copied

This worked for me when using custom subdomain where the main domain points to a different server. Before I was getting an error about duplicate A Records.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines