• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
Locked
0

Jotform embeded in Adobe Portfolio

Community Beginner ,
Oct 11, 2023 Oct 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

[Moderator moved from Adobe Express to Creative Cloud Services.]

 

Im trying to embeded a Jotform but i have always an error

 

Heres the code

 

<iframe id="JotFormIFrame-232837740220855" title="Pasajeros/ Passengers" onload="window.parent.scrollTo(0,0)" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" allow="geolocation; microphone; camera" src="https://form.jotform.com/232837740220855" frameborder="0" style="min-width:100%;max-width:100%;height:539px;border:none;" scrolling="no" > </iframe> 

 

It always saids that the code is not valid.

Views

219

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Oct 17, 2023 Oct 17, 2023

I found the answer editing the code.

 

Heres how it works in case anyone need it

 

<iframe width="640" height="1920" scrolling="yes" src="https://form.jotform.com/232837740220855" frameborder="0"></iframe>

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Oct 15, 2023 Oct 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Portfolio Embed Module.

https://help.myportfolio.com/hc/articles/360036483773-Embed-module

 

I suspect the embedded styles in your <iframe> are causing the system to choke.

 

Try this instead:

<iframe id="JotFormIFrame-232837740220855" title="Pasajeros/Passengers" onload="window.parent.scrollTo(0,0)" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" allow="geolocation; microphone; camera" src="https://form.jotform.com/232837740220855" frameborder="0" scrolling="no"></iframe> 

 

More Portfolio links:
- FAQ & Knowledgebase - https://help.myportfolio.com/hc/
- Contact Portfolio Technical Support - https://help.myportfolio.com/hc/requests/new?ticket_form_id=177168

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 15, 2023 Oct 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

You realize Portfolio has a Contact Form, right?

https://help.myportfolio.com/hc/articles/360036484493-Contact-Form-module

 

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 17, 2023 Oct 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I do have one already but i'm using this one for another purpose and is a more extensive form that i need. Thak you.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 15, 2023 Oct 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

adobe portfolio is not designed to be customizable.

 

portfolio questions: https://help.myportfolio.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=177168

 

portfolio faq: https://help.myportfolio.com/hc/en-us

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 15, 2023 Oct 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

quote

adobe portfolio is not designed to be customizable.

By @kglad

==========

I wouldn't say that.  Each Theme has options for customizing appearance.
https://help.myportfolio.com/hc/articles/360035496294-Comparing-themes

 

<iframe> is permissible if it meets accepted code standards.

Custom Tags are permitted in Custom Meta Tag fields.
https://help.myportfolio.com/hc/articles/360015806633-Custom-Meta-Tags

 

Insertion of other source codes are rejected by Portfolio's CMS for security reasons.

 

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 15, 2023 Oct 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

correction, portfolio is not customizable beyond intended allowances.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 17, 2023 Oct 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I found the answer editing the code.

 

Heres how it works in case anyone need it

 

<iframe width="640" height="1920" scrolling="yes" src="https://form.jotform.com/232837740220855" frameborder="0"></iframe>

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 17, 2023 Oct 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Are you saying the code I posted above does NOT work for you?

https://community.adobe.com/t5/creative-cloud-services-discussions/jotform-embeded-in-adobe-portfoli...

 

It's valid <iframe> code that Portfolio typically accepts.

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 28, 2024 Jan 28, 2024

Copy link to clipboard

Copied

When i try this code above, it just inputs an even longer piece of code displayed on my website. It doesn't show the form.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 28, 2024 Jan 28, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Why don't you use the Portfolio Contact Form?

https://help.myportfolio.com/hc/en-us/articles/360036484493-Contact-Form-module

 

The embed Module only accepts <iframe> code.  See below for more details.

https://help.myportfolio.com/hc/en-us/articles/360036483773-Embed-module

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines