Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Odd behaviour when I reboot iMac

Community Beginner ,
Jan 29, 2021 Jan 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have an iMac running the current macos (Big Sur, 11.1) with Creative Cloud installed. Every time I reboot my computer and restart Lightroom Classic, I get a pop-up that says "Adobe Creative Cloud is needed to resolve this problem. However, it is missing or damaged. Please download and install a new copy of the Creative Cloud from 'http://www.adobe.com/go/adobecreativecloudapp'." Mind you, it never says what "this" problem is. Furthermore, even without downloading anything, the apps end up openin gjust fine. Any idea what is going on?

TOPICS
Libraries

Views

39

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 29, 2021 Jan 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Problem with Cloud manager https://helpx.adobe.com/creative-cloud/kb/creative-cloud-missing-damaged.html

 

That information is from before Apple's BS operating system, so it may not help

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines