Adobe Portfolio: Button alignment

New Here ,
Mar 24, 2021 Mar 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone, I didn't see a dedicated Portfolio hub so please accept my apologies if I'm posting this in the wrong place.

 

At some point last week I noticed Portfolio won't save my alignment settings on buttons.

 

Everything reverts back to 20px (Above and Below). The change initially displays correctly right after the change, but after publishing the website or skipping to a different subpage and back reverts those settings to the default 20px.

 

Does anyone know of any ongoing glitchs or workarounds for this issue?

 

Thanks a lot & all the best,

 

Bart

TOPICS
Installation

Views

98

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

New Here , Mar 26, 2021 Mar 26, 2021
Hi Nancy, Thanks for your suggestions. I was using Opera, and it looked like Chrome was displaying the page I was editing (www.bartfire.com) exactly the same way. However, I attempted to edit said buttons using Chrome and it worked like a charm. Clearly, it's Opera that is having some issues. I shall investigate further. All the best, Bart

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Mar 24, 2021 Mar 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Sorry, no forum here... unless some other Portfolio user has an answer
See Employee Dave's reply "Portfolio team asked us to close up shop here"
-This link has information on Portfolio
-https://community.adobe.com/t5/download-install/is-portfolio-still-being-developed/td-p/11583268?pag...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 25, 2021 Mar 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi @BartFire,

In which browsers are you seeing this?

Can you post the URL to a page where you see this problem?

Did you clear your browser's cached data and refresh or perhaps use a different browser?

Is your browser set to normal magnification (100% zoom)?

 

For technical problems, Portfolio has their own Help Desk.  See link below.

https://help.myportfolio.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=177168

 

Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 26, 2021 Mar 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Nancy,

 

Thanks for your suggestions.

 

I was using Opera, and it looked like Chrome was displaying the page I was editing (www.bartfire.com) exactly the same way.

 

However, I attempted to edit said buttons using Chrome and it worked like a charm.

 

Clearly, it's Opera that is having some issues. I shall investigate further.

 

All the best,

 

Bart

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 27, 2021 Mar 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Disable script blockers.

 

Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines