Locked

Adobe Portfolio error message adding external URL, but URL is valid

New Here ,
Apr 25, 2021 Apr 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I'm getting the message:

"

This field must be a valid URL and may not contain less than signs (<) or greater than signs (>)"

 

However my link is perfecrtly valid and does not contain either of those:

 
Also shown here: The link works perfectly.
 
I appreciate your prompt reply 1) I am on a school deadline 2) I recommended Portfolio to the class, they are likely to run into the same issue. Please help!!
 
Thank you,
Aubree
 
TOPICS
Bug

Views

231

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Apr 25, 2021 Apr 25, 2021
[Moderator moved from Using the Community (forums) to Creative Cloud Services.] Hi @Aubree L, I'm assuming this an XD prototype.  The Portfolio embed module only supports <iframe> code something like this: <iframe width="800" height="400" src="https://xd.adobe.com/embed/xxxxxxxx/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> See link below for more details. https://help.myportfolio.com/hc/en-us/articles/360036483773-Embed-module Hope that helps.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Apr 25, 2021 Apr 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

[Moderator moved from Using the Community (forums) to Creative Cloud Services.]

 

Hi @Aubree L,

I'm assuming this an XD prototype.  The Portfolio embed module only supports <iframe> code something like this:

<iframe width="800" height="400" src="https://xd.adobe.com/embed/xxxxxxxx/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

See link below for more details.

https://help.myportfolio.com/hc/en-us/articles/360036483773-Embed-module

 

Hope that helps.

 

Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 06, 2021 May 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the same issue as Aubree and my link is also a Figma prototype. I'm using a button to link to the prototype instead of embedding it directly on my page. Is there a fix to this?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 06, 2021 May 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please reach out directly to the Portfolio support team for assistance at the link below.

https://help.myportfolio.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=177168

 

Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines