Adobe Portfolio

New Here ,
Oct 31, 2020 Oct 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've changed my dns settings for my existing url to be changed to my new Adobe Portfolio site and it's coming up with an error. I changed the settings yesterday, so I'm not sure if I need to wait or if there's a problem. Please can someone help me!

FD5C0B53-8017-49D0-B44D-7CA86E2A8EEA.png

Views

58

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Oct 31, 2020 Oct 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Oct 31, 2020 Oct 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

See this help article.

https://help.myportfolio.com/hc/en-us/articles/209448927-Using-a-custom-domain-with-Adobe-Portfolio

 

  • Who is your domain provider?
  • Did you try with a different device/browser?
  • What is your Portfolio URL?

 

Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines