Highlighted

All product failure

Explorer ,
Oct 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I seem to be having major issues, nothing is working, please see screenshots

Screen Shot 2018-10-14 at 10.47.06.pngScreen Shot 2018-10-14 at 10.45.07.pngScreen Shot 2018-10-14 at 10.44.54.pngScreen Shot 2018-10-14 at 10.44.18.pngScreen Shot 2018-10-14 at 10.57.26.png

So I decided to wipe my Mac again,

Everything is working,

This time I installed the creative cloud app first and then installed LR and PS etc. from the creative cloud app

Last time I installed LR and PS first and then installed the creative cloud app afterwards ??

Topics

File sync

Views

653

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

All product failure

Explorer ,
Oct 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I seem to be having major issues, nothing is working, please see screenshots

Screen Shot 2018-10-14 at 10.47.06.pngScreen Shot 2018-10-14 at 10.45.07.pngScreen Shot 2018-10-14 at 10.44.54.pngScreen Shot 2018-10-14 at 10.44.18.pngScreen Shot 2018-10-14 at 10.57.26.png

So I decided to wipe my Mac again,

Everything is working,

This time I installed the creative cloud app first and then installed LR and PS etc. from the creative cloud app

Last time I installed LR and PS first and then installed the creative cloud app afterwards ??

Topics

File sync

Views

654

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Most Valuable Participant ,
Oct 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Have you restarted? Is anything else having issues? What triggered it?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Most Valuable Participant ,
Oct 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Have you recently updated your operating system?

Search bar at the top of http://www.microsoft.com/en-us/default.aspx to find and re-install the C runtime may help

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Explorer ,
Oct 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I wiped my Mac back to factory settings and then re-installed

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Oct 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thansk a lot mate!!! This fixed my problem!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Most Valuable Participant ,
Oct 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

So, a factory reset fixed everything? Or that was the beginning of all the problems? Sorry, there have been some confusing posts here, not sure where we are.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Explorer ,
Oct 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

The factory reset was the beginning of the problem

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Most Valuable Participant ,
Oct 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

(Now I read carefully, someone else posted "Thansk a lot mate!!! This fixed my problem!!". I wonder why!)

Something's very wrong. One thing we can try is to go to your first message, "Could not create ~/Library/Application Support/Adobe/CoreSync." See if you can create a folder by that name. If you can't you might see messages pointing the right way.

Is the Adobe software the first serious software to be installed after the factory reset?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Employee ,
Oct 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yeah, I agree with others here, it sounds like there may be some kind of permissions issue if the user account you're using is unable to create that directory. You may want try reinstalling the Creative Cloud app if you continue to face difficulties.

Please see this article for an explanation of the process

Uninstall the Adobe Creative Cloud desktop application

Please post back if you continue to face difficulties.

Best,

- Dave

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Explorer ,
Oct 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

So I followed the uninstall process and then reinstalled, same problem nothing has changed

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...