Highlighted

Creative Cloud install errors (solved for me!)

New Here ,
Jul 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Windows 10 PC...several different creative cloud error codes including P46 and more.

Several days ago my Creative Cloud refused to update and stopped around 21.5%. I google many hours and read all the posts on the Adobe Community about similar issues. I had tried evrything, uninstall, reinstall, creative cloud cleanup tool. deleting folders, changing permissions, disable firewall, shutdown webroot and malwarebytes and several other ideas. All futile. Creative cloud simply would not update.

Then while hoovering in the lower right corner of the screen I noticed the check box was checked "Let Edge run in the background". Then it occured to me I recently updated to the new improved EDGE. I unchecked the box and closed ALL EDGE application. BAM! ... Creative Cloud installed flawlessly. By default I guess on install that box is checked. ALTERNATIVELY in the photo you can go to EDGE system settings as indicated and turn that switch off and on at will.

I hope this helps someone else who just updated to the new EDGE;

Version 83.0.478.61 (Official build) (64-bit)

Topics

File sync, Libraries

Views

41

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Creative Cloud install errors (solved for me!)

New Here ,
Jul 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Windows 10 PC...several different creative cloud error codes including P46 and more.

Several days ago my Creative Cloud refused to update and stopped around 21.5%. I google many hours and read all the posts on the Adobe Community about similar issues. I had tried evrything, uninstall, reinstall, creative cloud cleanup tool. deleting folders, changing permissions, disable firewall, shutdown webroot and malwarebytes and several other ideas. All futile. Creative cloud simply would not update.

Then while hoovering in the lower right corner of the screen I noticed the check box was checked "Let Edge run in the background". Then it occured to me I recently updated to the new improved EDGE. I unchecked the box and closed ALL EDGE application. BAM! ... Creative Cloud installed flawlessly. By default I guess on install that box is checked. ALTERNATIVELY in the photo you can go to EDGE system settings as indicated and turn that switch off and on at will.

I hope this helps someone else who just updated to the new EDGE;

Version 83.0.478.61 (Official build) (64-bit)

Topics

File sync, Libraries

Views

42

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 10, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation