Activation server error-code E_AUTH_BAD_Device_KEY

New Here ,
Feb 07, 2018 Feb 07, 2018

Copy link to clipboard

Copied

When I try to authorize my computer (mac) I get this error message??  I've tried de-authorizing with command shift d but that isn't working??

Views

781

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 20, 2018 May 20, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi there, I had exactly the same* problem and the solution in my case was weird but essential:
within the "keychain app", I needed to lock down "the lock" within the keychain app itself.

Once I locked it, the Adobe authorisation process went through.

Schlüsselbundverwaltung.jpg

*using a Mac

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 12, 2018 Sep 12, 2018

Copy link to clipboard

Copied

It did work for me! Thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 05, 2022 Mar 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

thank you so much, this worked for me!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines