Adobe digital editons

New Here ,
May 29, 2018

Copy link to clipboard

Copied

(RD) Adobe digital editons

Een bekend probleem bij Adobe Digtal Editions is dat het niet lukt om deze app te installeren op een Chromebook. Contact opgenomen met Acer en ik kreeg volgende informatie.

Vervelend om te moeten vernemen dat het nog steeds niet werkt. Zoals u uw situatie omschrijft lijkt u alles op de juiste manier geïnstalleerd te hebben.

Zou u eens kunnen proberen om de applicatie Adobe Digital Editions te verwijderen en opnieuw te installeren?

Mocht dat niet werken wil ik u adviseren om een powerwash uit te voeren. Hiermee wordt uw hele toestel opnieuw geïnstalleerd en sluit u elk softwarematig probleem uit.

Volg hieronder de instructie:

https://support.google.com/chromebook/answer/183084?hl=nl

Mocht een powerwash er niet voor zorgen dat het probleem wordt opgelost, zou ik u willen adviseren contact op te nemen met Adobe om dit probleem te melden. Wellicht kunnen zij u meer vertellen over het probleem wat u ondervindt. Mocht Adobe aangeven dat het te maken heeft met Acer, neem in dat geval contact met ons op want dan zullen we een ophaling voor uw Chromebook in gang moeten zetten.

De chromebook is geschikt voor de android apps en de Os versie is 66.0.3359.158

Het downloaden van Adobe Digital edition gaat goed en ook kan ik mijn aanmelden met mijn Adobe aanmeldgegevens. Dus de Adobe is geautoriseerd. Echter wanneer ik van de bibliotheek een boek wil downloaden krijg ik de melding:

Downloading failed

De beheerder van de bibliotheek informeerde mij dat het niet mogelijk is deze app te gebruikten op een Chromebook. Het zou fantastisch zijn als dit mogelijk gemaakt kan worden. Het is niet alleen in Nederland een probleem maar gezien de reacties op diverse plaatsen in het internet internationaal.

Op mijn Laptop Windows 10 werkt dit uitstekend maar helaas heeft mijn kleinzoon geen laptop maar een Chromebook van Acer.

Veel kinderen op de school gebruikten een Chromebook en worden geconfronteerd met dit probleem.

Als blijkt dat het programma iets te maken heeft met Acer dan neem ik opnieuw contact met hen op.

Views

182

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation