Highlighted

display issue in ADE 4.5

New Here ,
Jul 15, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi all,

I've been using ADE 4.5 on Windows 10 for months. Suddenly it stopped working properly. Uninstalling and Reinstalling did not work. First I thought is was the already described and addressed "blank screen" issue. But for me it looks different. I do not see anything at all, not only the bookshelf is missing/blank. On the other hand ADE 4.5 seems to work "behind" the missing display. I can see downloaded ePapers in the "My Digital Editions" folder and when I right-click somewhere into the bookshelf I get a context menu (german in the screenshot).

So something seems to be wrong with the GUI...

ADE4.5hc.jpg

Regards

clk

Views

79

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

display issue in ADE 4.5

New Here ,
Jul 15, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi all,

I've been using ADE 4.5 on Windows 10 for months. Suddenly it stopped working properly. Uninstalling and Reinstalling did not work. First I thought is was the already described and addressed "blank screen" issue. But for me it looks different. I do not see anything at all, not only the bookshelf is missing/blank. On the other hand ADE 4.5 seems to work "behind" the missing display. I can see downloaded ePapers in the "My Digital Editions" folder and when I right-click somewhere into the bookshelf I get a context menu (german in the screenshot).

So something seems to be wrong with the GUI...

ADE4.5hc.jpg

Regards

clk

Views

80

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 15, 2017 0

Have something to add?

Join the conversation