Installed v4.5.10 on Windows 10 but it does not run

Explorer ,
May 18, 2019 May 18, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Computer: Microsoft Surface Pro 3

OS: Windows 10 with all the latest updates

Just downloaded and installed the latest version of ADE.

When I run, it just says "Loading Library ..." and hangs.

ADE.JPG

Hope someone can help me. Thanks.

Murali

Views

239

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

LEGEND , May 21, 2019 May 21, 2019
Has you a Fodler My Digital Edition on your Documents Ordner? If yes try to rename in My Digital Edition.old and try to start again.

Likes

translate

Translate

Translate
LEGEND ,
May 20, 2019 May 20, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Try with right click and run as admin? Try a older verison ? (3.0)

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
May 20, 2019 May 20, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Ran as admin - No Change

Uninstalled 4.5, downloaded, installed and ran 3.0 - No Change. Sill hangs saying Loading Library...

ADE 3.0.JPG

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
May 21, 2019 May 21, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Has you a Fodler My Digital Edition on your Documents Ordner? If yes try to rename in My Digital Edition.old and try to start again.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
May 21, 2019 May 21, 2019

Copy link to clipboard

Copied

wow. Nanaky: YOU NAILED IT!!! II uninstalled ADE, deleted the My Digital Edition folder and reinstalled the app and it works now. It was so frustrating. Thanks a million.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
May 22, 2019 May 22, 2019

Copy link to clipboard

Copied

You are welcome.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines