Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Dimension CC 2.0 // BlackMagic eGPU

New Here ,
Oct 18, 2018 Oct 18, 2018

Copy link to clipboard

Copied

hi,

here's my config on my Mac :

MBP 2017

i7 3,1

16Go RAM

Radeon Pro 560 4Go

and BlackMagic eGpu for 2 secondary screens in my office.

That's funny but when I start Adobe Dimension with the eGPU started I've a message due to the lack of openGL.

But when i start without it (Radeon 560) it works...

I'm a bit surprised. Any idea to fix it ?

Views

502

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Oct 18, 2018 Oct 18, 2018
Thank you for the information!  We haven't tested with an eGPU so it may be something specific to that.  I'm filing this with the engineering team to investigate and we'll see if we can figure out the issue and update that.

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Oct 18, 2018 Oct 18, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you for the information!  We haven't tested with an eGPU so it may be something specific to that.  I'm filing this with the engineering team to investigate and we'll see if we can figure out the issue and update that.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines