Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Dimension Missing Grid/Objects and Displays Checkered Pattern

New Here ,
Jan 12, 2018 Jan 12, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Please help.

Where is the grid and objects?

Thank you all!

Views

1.2K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jan 12, 2018 Jan 12, 2018
The machine you are using is likely not compatible with our Open GL rendering.  Please try updating your video card drivers.  If that doesn't work please send an e-mail to tickets@adobedimension.com so we can gather some logs!

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Jan 12, 2018 Jan 12, 2018

Copy link to clipboard

Copied

The machine you are using is likely not compatible with our Open GL rendering.  Please try updating your video card drivers.  If that doesn't work please send an e-mail to tickets@adobedimension.com so we can gather some logs!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 30, 2019 Oct 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I am having the same issue on a new computer. Instead on the grid I show just a blank area and when I try to drag an object into it it just loads and loads and loads with no stopping.

I have never used Dimensions before and this is the first time I am opening it.

Thanks all!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jan 12, 2018 Jan 12, 2018

Copy link to clipboard

Copied

looks like the windows ui bug... try this work around

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines