Bad Gateway error in Power Automate Trigger (When an asset is added)

New Here ,
Jun 20, 2022 Jun 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi there, 

 

I am trying to set up a workflow that automatically saves my Adobe Scans (which are uploaded to my Adobe Document Cloud) on OneDrive (Business) or Sharepoint.

In the environment I can see that the connection with the Adobe Document Cloud and OneDrive has been successfully established.

To get the docs from Adobe, I chose the Trigger "Adobe Creative Cloud - When an asset is added".

 

However, for some reason, I get the following error message (Bad Gateaway): "The remote name could not be resolved: 'ms-flow-facade.adobe.io '"

 

Inputs:

{"host":{"apiId":"subscriptions/b1b36c61-d929-4258-8ace-6d31523e9820/providers/Microsoft.Web/locations/uksouth/runtimes/uk-001/apis/adobecreativecloud","connectionReferenceName":"shared_adobecreativecloud","operationId":"WebhookSubscribeToAssetCreatedEvents"},"parameters":{}}

 

Outputs (here is the error):

{"statusCode":502,"headers":{"Access-Control-Allow-Origin":"*","Date":"Tue, 21 Jun 2022 05:25:20 GMT","Content-Length":"85","Content-Type":"application/json"},"body":{"message":"The remote name could not be resolved: 'ms-flow-facade.adobe.io'"}}

 

Adobe Flow.JPG

How can I fix this?

Many thanks!

Views

53

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation
Resources