Not processing {% tags

Community Beginner ,
Jul 12, 2021 Jul 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Document Generation API is not processing {%  %} tags.

And it leaves those tags in the output PDF (i.e. it considers them part of the document).

Yet the samples ran OK.

TOPICS
Bug , Document Generation API

Views

72

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 13, 2021 Jul 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I think I figured it out with trial and error. What I didn't realise is the document I was given as the basis of a template had tables in it already (just with borders invisible. So I had put conditional section tags within table cells without realising.

 

My conclusion is that if you have conditional section tags within a table, they will not be processed. Which is kinda annoying. Can someone else give it a go and confirm my conclusion?

David.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jul 13, 2021 Jul 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I believe that has already been documented as a bug and we're working on it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 26, 2022 Jul 26, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Is this still a bug?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources