API key's allowed domain does not allow ports other than 80

New Here ,
Apr 12, 2021 Apr 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have UAT environments that use ports other than 80. Even though the allowed domain is set to the IP address of the UAT, the credentials are not authorized on ports other than 80. 

TOPICS
PDF Embed API

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 15, 2021 Apr 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have not been able to reproduce this issue. Are you having the issue when you are creating the credentials or afterwards?

 

If it is while you are creating the credentials, don't include the port.

 

It should work on whatever port for that domain. I use :3000, :443, :8080 all the time. 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 20, 2021 Apr 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

False alarm, it was a firewall issue on the client's side. Thanks for the reply, and I'm sorry I wasted your time.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines