links not working in PDF (PDF Embed API)

New Here ,
May 17, 2021 May 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

For all links in my PDFs, once clicked, I get the "Open Web Page" pop-up but once I click on the "Open Link" button, the pop-up goes away and that's it.  The page does not go to the link that was clicked nor does it open in an new tab.

TOPICS
PDF Embed API

Views

76

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 17, 2021 May 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Attached in a sample PDF where this is happening

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 17, 2021 May 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Is it possible that you have pop-ups blocked?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 18, 2021 May 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Yes - it turns out the default Chrome pop-up blocker is getting activated for ALL links within the Embed API.
But the same links work fine when they are linked directly from the HTML page.

Is there some way in the Embed API config options to somehow bypass the browser pop-up blockers?


Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines