Power Automate End User Authentication

New Here ,
Mar 23, 2021 Mar 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Recently got setup with Adobe Tools and loving it. However, I implemented it into a Flow and was going to test it with some end users, however, upon reloading/updating the PowerApps App that contained this Adobe Tools Flow it asked them to authenticate or login to Adobe Tools to proceed. I've looked around plenty, but don't see an answer anywhere. Is there any way that I can push these credentials out to the users or do I have to manually enter it for them?

 

Here's an example of what it requests from users when they try to access the PowerApps App.

default7ta8fo0dpgyf_0-1616534838840.jpeg

 

Views

50

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 24, 2021 Mar 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

It looks like those settings weren't saved. Are you still able to run the Flow?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 24, 2021 Mar 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I am, but others are not.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines