• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Adobe Portfolio broken since March 20, 2019

New Here ,
Mar 22, 2019 Mar 22, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I cannot update my portfolio site no matter what I do it fails to update my live site changes. The same error message occurs.

It seems that something went wrong?

It's probably our fault. Please try again later

TOPICS
Creative Cloud

Views

1.0K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Mar 22, 2019 Mar 22, 2019

I assume you mean your Adobe Portfolio website.  Which browsers are you using to edit your site?

Try using a modern desktop browser like Chrome or Firefox that accepts cookies and does not have any script blockers.

Failing that,  submit a help request directly to the Portfolio team below.

Contact Portfolio Team

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Mar 22, 2019 Mar 22, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I assume you mean your Adobe Portfolio website.  Which browsers are you using to edit your site?

Try using a modern desktop browser like Chrome or Firefox that accepts cookies and does not have any script blockers.

Failing that,  submit a help request directly to the Portfolio team below.

Contact Portfolio Team

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 22, 2019 Mar 22, 2019

Copy link to clipboard

Copied

It isn't a browser problem, I use the latest versions of chrome and safari.

Thank you for the Team Contact info!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 15, 2024 Jan 15, 2024

Copy link to clipboard

Copied

For me, it was the contact form. I deleted it... inserted a new one... and THAT's what fixed my problem. I hope this helps someone.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 15, 2024 Jan 15, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

thanks @annazumwalt 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines