Apps are installed but not showing on Creative Cloud App.

New Here ,
Sep 01, 2022 Sep 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi all,

 

Hope you can help me. Let me detail my workflow to explain the situation.

 

I've recently got a new Mac Studio for work, and have been installing apps like Premiere, AE and Encoder into my applications. They open and run absolutely fine. However, on the creative cloud app, Premiere and AE are not installed, but Encoder shows it has been installed. There seems to be some sort of bug. I have the apps on my old Macbook Pro already and on there shows it is shown as installed, so nothing wrong with my account. 

 

It would be great to get this fixed as I can keep up with the regular updates but also I am then able to install the plug ins such as Frame.io, that I use reguarly. 

 

I hope this explains my situation properly, more than happy to explain further. Your support/assistance would be great. 

 

Many thanks,

Tim

TOPICS
Activation , Creative Cloud , Installation

Views

21

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 01, 2022 Sep 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines