installation problems

New Here ,
Aug 11, 2021 Aug 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I subscribed to the basic level of service yesterday and tried to go through the installation process which was interrupted by "unable to reach Adobe servers."  I am at a loss as to what to do to correct this problem.

TOPICS
Installation

Views

34

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 11, 2021 Aug 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Which service did you describe to exactly, please? And what is your computer system?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 11, 2021 Aug 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The basic service, not Adobe pro. I am a single user with a Lenovo laptop. I have full internet access and all other normal connections (email, zoom, etc.).

Gordon Davis

[personal information removed for your protection]
[This is a public forum, not Adobe support, please do not post personal information]
[If you are posting using email, please turn your 'sig file' function OFF for posting]

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 11, 2021 Aug 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Sorry, not following. Which basic service? What is the name of the service. Adobe have many different services of many kinds (and a lot of services with Pro in the title too).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 11, 2021 Aug 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Do you have TLS 1.2 https://docs.microsoft.com/en-us/mem/configmgr/core/plan-design/security/enable-tls-1-2
-https://community.adobe.com/t5/download-install/win-7-users-getting-error-p206-unable-to-reach-adobe-servers-amp-we-can-t-verify-subscription-status/td-p/12238403
-https://support.microsoft.com/en-us/topic/update-to-enable-tls-1-1-and-tls-1-2-as-default-secure-protocols-in-winhttp-in-windows-c4bd73d2-31d7-761e-0178-11268bb10392#bkmk_easy

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines