Locked

"Sorry, something went wrong. This is likely an issue at our end" Error when launching ANY Apps

New Here ,
Sep 24, 2021 Sep 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

CC Has been fine on my PC for about a year now but having issues with the apps now. Nothing has changed with the PC/Network but getting the following error without any code:

"

Sorry, something went wrong.
This is likely an issue at our end, but it could be that you’re not connected to the internet. Please check your internet connection and then try again later. If you’re still having issues, please see our troubleshooting guide.

"

 

Working on a super time sensitive project and need to get back up and going. And Yes my Internet is working on my PC.

Views

7.0K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Sep 24, 2021 Sep 24, 2021

This is a recent change

TLS 1.2 is required https://helpx.adobe.com/x-productkb/multi/eol-tls-support.html

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Sep 24, 2021 Sep 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This is a recent change

TLS 1.2 is required https://helpx.adobe.com/x-productkb/multi/eol-tls-support.html

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 13, 2022 Jan 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have the same issue. Updated the browser, sitll not working.  I used windows 10. What can I do to solve the issue. Thanks. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 16, 2022 Jan 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the same issue. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 20, 2022 Sep 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

did anyone come to a resolution to this issue?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 21, 2022 Sep 21, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

if there's no network change, then the tls issue (and possibly openssl issue) are the only requirements that changed on adobe's end.

 

 

your default browser must support tls 1.2, https://helpx.adobe.com/x-productkb/multi/eol-tls-support.html

to test your default browser's tls you can use , https://clienttest.ssllabs.com:8443/ssltest/viewMyClient.html

your computer also needs to support openssl 1.0.1 or better. to check,

mac: https://phoenixnap.com/kb/how-to-check-openssl-version
win: https://www.techwalla.com/articles/how-to-find-the-openssl-version-number

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines