Highlighted

Adobe Portfolio Social Media Links Do Not Work. Is there a fix?

New Here ,
Jun 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have a website with social media buttons, created in Adobe Portfolio. I have followed the steps and the links work when previewing inside Adobe Portfolio. However, when my site is saved (or published), the links do not work. Has anyone had this problem or have any suggestions on how to fix this? My site is www.kelleyalbertdesign.com - the icons are in the upper right hand corner. Thanks.

TOPICS
Bug

Views

76

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Adobe Portfolio Social Media Links Do Not Work. Is there a fix?

New Here ,
Jun 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have a website with social media buttons, created in Adobe Portfolio. I have followed the steps and the links work when previewing inside Adobe Portfolio. However, when my site is saved (or published), the links do not work. Has anyone had this problem or have any suggestions on how to fix this? My site is www.kelleyalbertdesign.com - the icons are in the upper right hand corner. Thanks.

TOPICS
Bug

Views

77

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 24, 2020 0
Jun 24, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Kelley,

There is a problem with how your Portfolio site is configured to work with your domain name.  Your domain should resolve to a secure https:// server.  That's not happening and that's also why your social media links don't work. 

 

See screenshot.  Your site's url should be https : // kelleyalbertdesign . com (no www prefix).

 

image.png

See this help article on manually configuring a custom domain name. 

https://help.myportfolio.com/hc/en-us/articles/216489627-Manually-configuring-a-custom-domain

 

Your DNS provider's site should have four A records, one set for each of your Portfolio IP addresses (www and @).  Let's Encrypt (SSL certificate) is auto-generated when you set-up your custom domain name the first time and it should populate within a couple of hours.  

 

Post back if you still have questions.

 

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web.com

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 25, 2020 0