Adobe Spark video published links broken

New Here ,
Nov 25, 2020 Nov 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've got about 100 Adobe Spark videos on my website all published, but the links (previously working fine) have all just stopped working! In a panic as it is really messing up the website and I'm not sure what has happened!

 

Any suggestions? Here is an example link which has been published but doesn't show up any more... https://spark.adobe.com/video/ckQNAHS2UDvjB

 

Help gratefully received!

TOPICS
Creative Cloud

Views

104

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Most Valuable Participant ,
Nov 25, 2020 Nov 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 25, 2020 Nov 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've tried the zendesk, it's not helpful in this situation as this isn't a user-side issue. It doesn't have anything on what happens when links break, and the contact button on the contact page doesn't work. This forum is the best option at the moment!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 25, 2020 Nov 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am having the same problem! Did you figure out what is going on?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 25, 2020 Nov 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

No, I wonder if it's a system-wide thing. I just tried to republish a video as a test and it wouldn't let me...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 25, 2020 Nov 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Same here, I am getting an "Oops try again later" 😕

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 25, 2020 Nov 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I went ahead and emailed them too! 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 25, 2020 Nov 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What email address did you use? I couldn't even find one to report a problem!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 25, 2020 Nov 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 25, 2020 Nov 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Same problem

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines